Geen categorie

Review Hollands Hits Forum

Review Hollands Hits Forum

16 juli, 2017

Feestelijke kroegenplaat van Noord-Hollander

De in Schagen geboren Mark groeide op in ’t Veld dat vlak onder zijn geboorteplaats ligt. Na de basisschool volgde hij de opleiding MVBO – Verkoop, gevolgd door de CIOS-Opleiding in Alkmaar. Mark volgt ondertussen zangles, neemt een demo op, wat later gevolgd door een cover-cd en hij debuteert op de bühne. De zanger is getrouwd en is actief als productiemedewerker bij een vleeswarenbedrijf. In 2015 verscheen zijn debuutsingle “Zonder jou”. Tekst en muziek van zijn tweede single “Pluk de dag” zijn van Hans Louws terwijl Maarten de Groot produceerde.

* Klik hier om jouw stem uit te brengen op Hollands Hits Forum *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *